PRODUCTEN

Er zijn twee belangrijke ophangsystemen voor terrasbeglazing: ophangsystemen aan de muur en ophangsystemen aan het plafond.

Licht en elegant

terrasbeglazing op maat

Als u kiest voor een glazen schuifwand van het merk TEBAFLEX bent u verzekerd van 100% maatwerk! Dit wil zeggen dat ieder glaspaneel zowel in de hoogte als in de breedte exact op maat wordt geproduceerd. Wij produceren wanden met een maximale hoogte van 3100 mm, voor de rest zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Robuust en stoer

terrasbeglazing met staallook

Staallook is een toepassing op de ruiten welke zorgt voor een robuuste sfeervolle stijl.

Deze is uit te voeren in alle denkbare verdelingen, de meest gebruikte hierin is de 3-vaks roedeverdeling. Maar u kunt ook kiezen voor alleen verticale staallook profielen zonder horizon- tale roedes.

voor elk balkon

Balkonbeglazing

In tegenstelling tot het TEBA-Slide systeem is TEBA-50 een hangend systeem waarbij het gewicht aan het bovenbalkon komt te hangen. Vrijwel ieder balkon in Nederland en Belgiƫ is hierop berekend en voor gemaakt.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Maatwerk glaswanden

de Voordelen

Profielen In Iedere RAL-Kleur

Alle profielen kunnen in gewenste kleur worden gecoat. Bij het TEBA-Slide systeem is het aan te raden de onderrail blank te houden.

Profielen In Iedere Maat

Profielen worden exact op de gewenste maat geproduceerd. Zowel verstek als valsverstek hoeken worden geleverd zoals u het wenst.

Glaspanelen In Iedere Maat

Ieder paneel word zowel in de breedte als in de hoogte exact op maat geproduceerd. TEBA-Slide wordt standaard uitgevoerd met 10 mm dik gehard veiligheidsglas. Bij TEBA-50 is dit 8,10 of 12 mm dik.

Helder en getint glas

Panelen zijn leverbaar in Helder, getint of melkglas.

Grepen In Diverse Soorten Een Maten

U kunt uw systeem voorzien van diverse grepen. Bekijk ons assortiment.

Kies voor een staallook

Staallook geeft een extra sfeerboost aan uw TEBA-Slide beglazing.